Erkend Slotenmaker & Hersteller!

 Dé Slotenmaker van Londerzeel en omstreken!

 052 30 62 69 - 0477 23 52 44

PEPA BEVEILIGING

 

Welkom bij Pepa Beveiliging, dé expert in mechanische beveiligingsartikelen. Als dynamisch familiebedrijf uit Londerzeel openen, plaatsen en herstellen wij alle sloten, met als specialisatie het plaatsen van veiligheidssloten. Wij doen technopreventie op maat van uw bedrijf of uw woning. U kunt tevens bij ons terecht voor inbraakwerende ramen en deuren in aluminium of PVC. Uw veiligheid, onze topprioriteit!

ERKEND SLOTENMAKER

 

Tevens zijn wij ‘erkend’ slotenmaker/hersteller voor de verzekeringsgroep van de Fortis bank, via Benelux Assist. Indien u juist verzekerd bent, worden de herstellingen door ons vakkundig en volledig ‘gratis’ uitgevoerd en terugbetaald door Fortis.

PRIJS / KWALITEIT

 

En het prijskaartje? Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Verlies ook niet de steunmaatregelen van de overheid uit het oog! De belastingvermindering bedraagt 30 % van de uitgaven voor de beveiliging van een woning tegen inbraak of brand.

DIENSTVERLENING

 

Van eenvoudige beveiliging tot complexe panden, wij zorgen voor zekerheid. Pepa staat voor een persoonlijke en flexibele dienstverlening met de focus op de beveiliging van uw woning of bedrijf. Technopreventie is onze specialisatie en dit begrip staat voor mechanische beveiligingsartikelen zoals veiligheidssloten, meerpuntsvergrendelingen en elektrische sloten.

ONTWIKKELING

 

Wij volgen uiteraard de laatste ontwikkelingen op de voet, zowel qua oplossingen als reglementeringen. Zo kunnen we u ook draadloze toegangscontrole met elektronische cilinders aanbieden, te openen met badge of in combinatie met vingerscan.